Accueil Nos atoutsNos logicielsSolutions Actualités Zone clients Contact Liens
Entreprises Fiduciaires Enseignement Commerces ASBL

Als erg fiduciair, wilt u het de best mogelijke dienst aanbieden aan uw klanten ook al zijnde rendabel.

Op dit niveau, speelt de informatica een primordiale rol om en, bij AS-Concept, hebben wij er rekening mee gehouden door eenvoudigweg geen software maar wel van de informaticawerktuigen voor te stellen die in functie van het werk om te verwezenlijken en de eisen eigen aan fiduciair en hun klanten worden gedacht.

Ons doel is, immers, u toe te laten om uw klanten zo goed mogelijk te dienen en om het voordeel van uw boekhoudkantoor te verhogen.

Info fiduciaire
Accounting System Rust u uit met een software van boekhouding die in functie van de specifieke behoeften van fiduciair en de desiderata van de klanten wordt bestudeerd, die hun boekhouding willen houden intern en beschikken een volledig en krachtig werktuig van beleid. Time System Beheert uw dossiers, uw tijd alsmede uw facturering op efficiŽnte wijze en die met uw software van boekhouding worden gecoŲrdineerd. S-Cash Software van beleid van kasregister dat een automatische terugwinning van de boekhoudschriften toelaat die door de verkoop aan de contanten en de opgemaakte rekeningen worden gecreŽerd. K-Account Eenvoudig en weinig duur software van boekhouding, met facturering, waarvan u de gegevens in uw boekhoudsysteem automatisch zult kunnen terugkrijgen. eKyona Krijgt laat terug uw klanten toe om hun on-line rekeningen te verwezenlijken en automatisch in uw boekhoudsoftware. In een nabije toekomst, zal eKyona eveneens de overdracht van alle opgemaakte of ontvangen rekeningen beheren. Blue Seed Geeft aan uw klanten de mogelijkheid om de resultaten van hun onderneming aan het middel zichtbaar te maken een interactieve en gebruikersvriendelijke interface. DocInside Deelt doeltreffend met uw klanten mee door hun toegang tot een particuliere zone te geven waarin zij hun balansen, rekeningen of andere documenten zullen vinden die u aan hun opgelet hebt gelaten. Cours de Comptabilitť Deze koers past uitstekend voor uw klanten die hun boekhouding willen coderen en die behoefte van een opleiding aan gebruik van de boekhoudsoftware hebben. Je Cherche un Comptable Inschrijft opdat wij uw diensten kunnen adviseren aan de klanten aan het onderzoek van een boekhouder of accountant.