Accueil Nos atoutsNos logicielsSolutions Actualités Zone clients Contact Liens
Confiance
In een geslaagde handelsbetrekking, vormt het vertrouwen een van de hoofdbestanddelen en hetzelfde geldt voor uw software van boekhouding en beleid...
Efficacitť
Om de welvaart van uw onderneming te waarborgen, hebt u absoluut behoefte om over een werktuig van efficiŽnt beleid te beschikken...
Proximitť
Over de mogelijkheid beschikken om met de uitgever van de software direct contact op te nemen die u gebruikt maakt het mogelijk om een betere partij ervan te trekken...
Innovation
U acht zeer zeker het wenselijk dat uw software van beleid evolueert teneinde uw toe te laten onderneming om van functies te genieten die snel absoluut noodzakelijk zullen worden...

U acht zeer zeker het wenselijk dat uw software van beleid evolueert teneinde uw toe te laten onderneming om van functies te genieten die snel absoluut noodzakelijk zullen worden.

Bepaalde functies, marginaal momenteel, zoals de automatisering van de behandeling van de elektronische en digitaal gemaakte rekeningen of nog mogelijkheid zullen om presentaties van rekeningen en begrotingen automatisch te creŽren verlevendigd, in enkele jaren, eveneens absoluut noodzakelijk blijken dan zijn, momenteel, de mogelijkheid om in netwerk te werken, op verwijderde wijze of, nog, om presentaties in ` pdf' te kunnen direct creŽren.

Om aan de toekomstige behoeften aan uw onderneming te kunnen beantwoorden, hebben wij, bij AS-Concept, besloten om een begroting van meer dan 1.000.000 te wijden euro aan de innovatie voor de periode die tot eind 2011 gaat.

Deze begroting is hoofdzakelijk bestemd voor de ontwikkeling van het elektronische systeem van facturering en beleid van de digitaal gemaakte documenten eKyona, alsmede voor het nieuwe boekhoudplatform en van beleid Avarna.

Deze producten, waarvan de bepaalde functies reeds beschikbaar zijn, werden speciaal met het dubbele doel om een maximumdoeltreffendheid aan te bieden verenigbaar met de huidige systemen, dit blijvend teneinde u een verandering te vermijden ontworpen waarvan u hadden u kunnen voorbijgaan.

Met AS-Concept, dat van de innovatie een van zijn 4 lijnen van kracht heeft gedaan, zal uw werktuig van beleid altijd efficiŽnt en aan de spits van de vooruitgang zijn.