Accueil Nos atoutsNos logicielsSolutions Actualités Zone clients Contact Liens
Agence Stand Up - http://www.agencestandup.be -

Dat het voor de ontvangst van uw gastheren, de promotie van uw producten of de vertegenwoordiging van uw merk is, stelt het Agentschap Stand Up uw het aangepaste personeel ter beschikking: gastvrouwen of mannequins maar eveneens zijn know-how om u te helpen in uw gebeurtenis slagen.
Awex - http://www.awex.be -

Het Waalse Agentschap aan de Uitvoer en de Buitenlandse Investeringen (AWEX) is het departement van de Waalse Regio belast met de promotie van de buitenlandse handel en de ontvangst van de buitenlandse investeerders.
Cerdig - http://www.cerdig.org -

Het Onderzoek - en Ontwikkelingscentrum in Beleidsinformatica CeRDIG werd speciaal gecreŽerd om de software van boekhouding en bedrijfsbeheer van de toekomst voor te bereidenÖ
Cours de Comptabilitť - http://www.coursdecomptabilite.be -

Op basis van een praktische oefening leert, in 10 lessen, om uw boekhouding coderen. Deze koers is volledig gratisÖ
Crealys - http://www.crealys.be -

Wetenschappelijk park van de Provincie van Namen speciaal bestemd voor de innoverende ondernemingen; deze laatsten genieten er van een verpersoonlijkte begeleiding alsmede van talrijke nabijheidsdiensten.
DocInside - http://www.docinside.net -

Utilitaire Internet die het mogelijk maakt om, aan uw website, een particuliere zone toe te voegen die ter attentie van uw klanten, leveranciers en partners wordt veiliggesteld. Dit werktuig erg zal uw mededeling dynamisch maken door belangrijke besparingen toe te laten op het niveau van de indrukken en zendingen.
DocLedge - http://www.docledge.eu -

Systeem van Elektronisch Beleid van Documenten vermijdend de nutteloze kopieŽn en beschikkend over een geÔntegreerde motor van onderzoek die het mogelijk maakt om de gewenste informatie gemakkelijk terug te vinden.
eKyona - http://www.ekyona.eu -

On-line platform van elektronische facturering dat u toelaat om uw klanten en uw artikelen te beheren, en om rekeningen en wettelijk geldige aantekeningen van krediet in enkele klikken te creŽren. Met eKyona, zult u niet meer moeten drukken en verzenden dat de rekeningen bestemd voor klanten die niet over Internet beschikken.
Go Score - http://www.go-score.lu/ -

Coaching & company management.
Idealys - http://www.idealys.be -

Combinatie van de ondernemingen van Crťalysģ. Zijn doelstellingen zijn met name de samenkomsten en de synergie te bevorderen, na te denken over collectieve acties alsmede de oplossingen te delen en zelfs gemeenschappelijk te maken.
Je Cherche Un Comptable - http://www.jechercheuncomptable.be -

Gratis dienst die de vennootschappen, VZW en handel het mogelijk maakt om de boekhouder te vinden die voor hun activiteit en organisatie past. Fiduciair kan zich er gratis verwijzen eveneens.
Management Vert - http://www.managementvert.be -

De plaats waar op u verschillende adviezen zult vinden waarvan het doel is zowel meer efficiŽnte methoden van beleid te bevorderen als eerbiediger van het milieu door, bijvoorbeeld, het nutteloze verbruik van papier te verminderen.
Smolinfo - http://www.smolinfo.com -

Uitgever van software bestemd voor de garages, expediteurs en vennootschappen van verpleegsters.